kropeck, no to wierzę Ci na słowo
[O2] Kodowanie - dużo fajnych opisów z zdjęciami i filmikami
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez kropeckshado, nawet jestem gotów postawić sześciopak, jeśli komuś się uda to uruchomić VCDS'em w zwykłej O2 :-)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez kropeckshado, nawet jestem gotów postawić sześciopak, jeśli komuś się uda to uruchomić VCDS'em w zwykłej O2 :-)
shado, Deo ma FL'kęPozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andyswyłączyłem ruch tylnej wycieraczki przy włączaniu wstecznego bieguZamieszczone przez kropeckPODEJRZEWAM, bo skupiałem się na innych rzeczach, przez co zapomniałem sprawdzić, że to odpowiada za opcję włączenia wycieraczki tylnej po wrzuceniu wstecznego, nawet jeśli przednie wycieraczki są wyłączone - poza tym auto akurat wtedy testowane nie miało tej wycieraczki, więc nawet gdybym pamiętał, to nie miałem jak sprawdzić. Przy najbliższej okazji sprawdzę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ĆwiarteczkaAndys napisał/a:
wyłączyłem ruch tylnej wycieraczki przy włączaniu wstecznego biegu
kropeck napisał/a:
PODEJRZEWAM, bo skupiałem się na innych rzeczach, przez co zapomniałem sprawdzić, że to odpowiada za opcję włączenia wycieraczki tylnej po wrzuceniu wstecznego, nawet jeśli przednie wycieraczki są wyłączone - poza tym auto akurat wtedy testowane nie miało tej wycieraczki, więc nawet gdybym pamiętał, to nie miałem jak sprawdzić. Przy najbliższej okazji sprawdzę.
Sprawdzaj, bo momentami to szału dostaję :szeroki_usmiech
Opcja wyłączenia ruchu tylnej wycieraczki przy wrzuceniu wstecznego, tylko kiedy przednie wycieraczki pracują w trybie przerywanym (w tym pojedyńczy ruch) lub opcja wyłączenia ruchu tylnej wycieraczki przy wstecznym biegu przy ciągłej pracy przednich wycieraczek. Opcja pierwsza "załatwia" dwie kolejne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liloZamieszczone przez kropecklilo, w O2 CHYBA mi się to udało zrobićPozdrawiam,
Michał
Komentarz
-
-
shado, nie powiem Ci który kanał, bo w VCDS 908.0US znalazłem to w rozwijanej liście w menu adaptacji. Poza tym teraz tego nie sprawdzę, bo mój kabelek znowu stał się bezużyteczny :evil:Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoDziś grzebałem trochę w adaptacjach i kilka dodatkowych rzeczy które można wyregulować:
[ Dodano: Nie 28 Mar, 10 13:42 ]
Jakby kogoś interesowało to można też wyregulować czas włączenia podgrzewania lusterek i podgrzewania tylnej szyby.
Mam znajomego ktory ma VCDSa ktory ponoc dogada sie z moja Okcia - ale jaos nie moge sie zebrac i tego podlaczyc a kilka rzeczy chcialbym miec.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez se@lniech miesza, w końcu ktoś musi :szeroki_usmiech żebyśmy wiedzieli...
w opel-techu jak się wchodziło w sterownik poduszek była taka opcja "test"
nie znam nikogo kto wcisnął :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
NO RISK NO FUN :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoZamieszczone przez se@lniech miesza, w końcu ktoś musi :szeroki_usmiech żebyśmy wiedzieli...
w opel-techu jak się wchodziło w sterownik poduszek była taka opcja "test"
nie znam nikogo kto wcisnął :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
NO RISK NO FUN :diabelski_usmiechDaniel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TrusekZamieszczone przez shadoDziś grzebałem trochę w adaptacjach i kilka dodatkowych rzeczy które można wyregulować:
[ Dodano: Nie 28 Mar, 10 13:42 ]
Jakby kogoś interesowało to można też wyregulować czas włączenia podgrzewania lusterek i podgrzewania tylnej szyby.
Mam znajomego ktory ma VCDSa ktory ponoc dogada sie z moja Okcia - ale jaos nie moge sie zebrac i tego podlaczyc a kilka rzeczy chcialbym miec.
deja vu - mam wrażenie, że już gdzieś o tym pisałem ....
W swojej również testowałem wszystko :-) :-) nie wszystkie adaptacje zmieniałem, ale w kodowaniu długim leciałem równo :-)
se@l, ja siadam na miejscu pasażera :-) bo i wygodniej i bezpieczniej :-)Pozdrawiam,
Michał
Komentarz
-
Komentarz